ZSOLT RUDNYANSZKY

About the Speaker
  • Profesie
    Director General
  • Companie
    J&J Group

Fondatorul companiei este Zsolt Rudnyanszky, unic acționar, administrator și director general. În anul 2002, la vârsta de 28 de ani, a înființat societatea J&J Group SRL ( JJ DISPLAYS) cu intenția fermă de a produce display-uri pentru piața de advertising. Experiența profesională anterioară l-a învățat că într-o piață concurențială reușesc doar cei care se fac bine observați, dar mai ales remarcați. De aceea, compania a ales să dezvolte un brand de producție publicitară, iar produsul star a fost de la început Rama Click în toate formele ei de varietate. A urmat diversificarea producției având ca reper permanent produsul DISPLAY. După 14 ani de activitate este considerat cel mai important producător exclusiv de display-uri din România.
Este căsătorit, are trei copii și provine dintr-o familie respectabilă, moștenind titlul nobiliar de baron. Inelul cu sigiliul blazonului este purtat încă de tatăl său. Foarte multe dintre reperele morale și cele de educație au contat la formarea liderului de astăzi. Fiind un model de om, antreprenor și lider de succes, colegii de breaslă l-au ales președinte al Asociației Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate – APIIP.
Planurile de viitor ale liderului Zsolt includ extinderea vânzărilor în spațiul european. Linia de producție va crește prin dotări de utilaje noi. Aplicațiile vor fi și ele diversificate în direcția consumului domestic și sportiv. Viitoarele display-uri si rame marca JJ Displays vor face mulți oameni fericiți. Ei își vor vedea puse în valoare în spațiul personal, toate medaliile, diplomele și fotografiile importante din viața lor. Toți merităm să afișăm cât mai aproape dovezile și momentele din viață care ne-au făcut să ne simțim cu adevărat