SZABI SZEKELY

About the Speaker
  • Profesie
    CEO
  • Companie
    Halcyon mobile

Szabi Szekely și-a dezvoltat prima aplicație la 13 ani, cu mult înainte de apariția conceptului de “app store.” În tinerețe, a trăit experiența de hacker, pe care a canalizat-o mai târziu în crearea de softuri și consultanță de specialitate. Cu 11 ani în urmă, pe când era încă student, a înființat Halcyon Mobile, companie care astăzi servește exclusiv clienți internaționali, printre care SmartUp.io / Founders Forum, Red Bull Media House, Smith Hotels (Mr. & Mrs. Smith), Ryalto sau Edge Ski.
Creativitatea companiei în domeniul tehnologiei și al designului experienței utilizatorului (UX) a fost aclamată în publicații tech din întreaga lume: Techcrunch, Mashable, TheNextWeb, Re/code, Lifehacker, iMore sau Android Central, fiind totodată semnalată în presa de afaceri, lifestyle sau design: The Guardian, The Huffington Post, BranD Hong Kong, Forbes USA.
Câștigătoare de 3 ori al FWA Mobile of the Day / for MimeChat (2015), Tweet7 (2014) și Dollarbird (2013), nominalizată la The Appsters Awards 2013 (categoria Cea mai inovatoare aplicație), Top Mobile Developers Worldwide – acestea sunt doar câteva dintre distincțiile obținute de companie.
Szabi Szekely a fost numit membru al juriului la Mobile, la Cannes Lions 2016.