SPECIAL GUEST: DUYGU DÖKMECIER

About the Speaker
  • Profesie
    E-Commerce Logistics Director
  • Companie
    FLO Mağazacılık

E-Commerce Logistics Director, FLO Mağazacılık

Licențiată în fizică și inginerie industrială și deținătoare a unui MBA acordat de Universitatea Tehnică din Istanbul, și-a început cariera la Eczacıbaşı İlaç, în domeniul achizițiilor. Dobândind experiență în operațiuni de achiziție directe și indirecte la Mey İçki și Mavi Giyim, a trecut la partea de planificare a lanțului de aprovizionare. S-a ocupat de planificarea cererii, prognozare, managementul datelor și zonele de raportare în retail, ca și de analiza financiară și operațională a temelor înrudite.

Experiența în logistică din Koton i-a dat șansa să parcurgă toți pașii în Lanțul de Aprovizionare, atât în Turcia, cât și în diverse țări cu culturi diferite. După ce a trecut la compania de e-commerce Modanisa- Global Modest Fashion, a avut ocazia să intre în contact cu dinamica de afaceri din  e-commerce și să conecteze toate vechile experiențe din zona managementului operational. Acum, în funcția sa cea mai recentă, pe lângă responsabilitățile din logistică, conduce operațiunile de Asistență Clienți și Piață la FLO.

Declară că, pe parcursul celor 16 ani de carieră, a fost o mare plăcere să înființeze departamente organizaționale, să lucreze cu echipe diferite, să se străduiască să atingă ținte de economisire, cu obiective dificile, menținând totodată ritmul alert din operațiuni și creșterea organizațională.