SIMONA POPOVICI

About the Speaker
  • Profesie
    Group Human Resources Director
  • Companie
    KMG International

Simona Popovici este HR Director al Grupului KMG International. Din pozitia sa, Simona dezvolta strategia de resurse umane a Grupului, initieaza proiecte de atragere si dezvoltare a talentelor si defineste cultura organizationala indreptata spre performanta, agilitate si inovatie.
Cu peste 20 de ani de experienta in Resurse Umane ea a condus si implementat proiecte complexe de management al schimbarii si transformare organizationala in companii multinationale: Coca-Cola Hellenic si Vodafone. Simona are experienta aplicata in domenii ca: strategie, implicarea angajatilor, brand de angajator, cultura organizationala, managementul schimbarii, wellbeing, diversitate, recunoastere si motivare a angajatilor, design organizational, managementul performantei si operatiuni de HR.
De asemenea, ea a colaborat in proiecte de consultanta cu importante institutii internationale, cum ar fi: Worldbank, Uniunea Europeana, Centrul Regional pentru Mediu din Europa Centrală și de Est, USAID etc., in arii legate de dezvoltare organizationala, HR, strategie si managementul schimbarii. Detine o diploma in Inginerie de Mediu de la Universitatea Politehnica din Bucuresti si un MBA de la Otawa University, cu care si colaboreaza ca Profesor Asociat, predand de cativa ani cursurile de Management Schimbarii si Strategie. De curand s-a repatriat in Romania, dupa o misiune internationala de 8 ani.