SIMONA BONGHEZ

About the Speaker
  • Profesie
    Managing Director
  • Companie
    COLORS IN PROJECTS

Cu peste 20 de ani experiență în Change Management și Project Management, Simona Bonghez este Managing Director al Colors in Projects, o companie de training și consultanță, specializată în servicii de management de proiect. Simona s-a impus pe piața de training prin rezultatele obținute: actualitatea studiilor de caz și a tehnicilor folosite, abordarea practică, bazată pe experiența trainerilor, personalizarea sesiunilor în funcție de cerințele specifice ale clienților. Toate acestea sunt standarde care au contribuit la renumele solid câștigat de Colors in Projects.

Simona continuă să livreze servicii de consultanță și să susțină sesiuni de training, insistând pe utilizarea de tehnici noi de facilitare din domeniul învățării experiențiale, atât în România cât și la nivel global.

Advisor al Project Management Institute la nivel global (face parte din Ethics Member Advisory Group), speaker internațional și autor, Simona este implicată, în același timp și în mediul academic (Masterat în Managementul Proiectelor, SNSPA).

Chiar dacă experiența profesională reprezintă un aspect definitoriu în activitatea ei, Simona consideră că nu ar fi ajuns atât de departe fără un bun simț al umorului. Crede cu tărie că jocurile și metaforele sunt instrumente puternice în sesiunile de instruire; crede în inteligența participanților la training și în valoarea experiențelor prin care au trecut, ele tranformându-se – facilitate de trainer – în excelente vehicule de învățare.

Are un doctorat în sociologie și este facilitator LEGO®SERIOUS PLAY®.