ROXANA NEATU

About the Speaker
  • Profesie
    Director Filiala București
  • Companie
    Thyssenkrupp Materials România
Roxana s-a născut acum 29 de ani la Galați. Este căsătorită și are o fetiță de 1 an.

În Galați a urmat cursurile Școlii Generale Nr.1 din comuna Independența unde a dezvoltat o pasiune pentru matematică, chimie și istorie, grație unor profesori minunați pe care încă îi consideră primii săi mentori. Pasiunea pentru chimie a continuat și pe parcursul liceului chiar dacă a ales secția de matematică – informatică a Colegiului Național „Vasile Alecsandri”.
Studiile le-a continuat la București, unde a urmat cursurile Facultății de Management, în cadrul Academiei de Studii Economice și apoi cursurile Facultății de Relații Economice Internaționale, în cadrul unui program de master în Business Communication, pe care l-a absolvit în anul 2016.

În anul 2010 s-a alăturat echipei thyssenkrupp Materials Romania, în departamentul de Vânzări al filialei București. Aici a descoperit pasiunea pentru comunicare și negociere. Din martie 2013 ocupă poziția de Director al Filialei București, coordonând atât echipele de vânzări cât și echipa operațională a depozitului din București. În cadrul activității sale, a colaborat strâns cu departamentul de Achiziții și Logistică pentru gestionarea stocului și a gamelor de produse comercializate, s-a implicat activ în negocieri de proiecte și generează idei de dezvoltare pentru companie.