RAMONA STAN

About the Speaker
  • Profesie
    Expert Conformitate
  • Companie
    ARVATO România

Expert Conformitate, ARVATO România.

Ramona este Expert Conformitate în cadrul Arvato Romania, fiind responsabilă de Compliance & Data Privacy pentru toate locațiile Arvato din Romania.

Ramona este licențiată în Drept și de 5 ani de zile coordonează cu succes, Departamentul de Conformitate al companiei Arvato.

Printre responsabilitățile principale se numără activități în conformitate cu legislația aplicabilă în vigoare, implementarea și monitorizarea conformității cu exigențele clientilor, evaluarea și respectarea cerințelor pentru toate standardele obținute (ISO 27001:2013 si 50001, PCI DSS sau VEREGO), cât și activități de Contract Management . De asemenea, Ramona este persoana responsabilă cu protectia datelor, de dinaintea intrării în vigoare a Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR).

Arvato este unul dintre principalii furnizori de BPO din întreaga lume. Cu peste 70.000 de angajati, Arvato proiectează și produce soluții personalizate pentru diferite tipuri de business-uri, acoperind o gamă largă de procese comerciale prin oferirea de servicii integrate. Acestea includ toate serviciile legate de crearea și distribuirea produselor tipărite și a suporturilor de stocare digitală, precum și gestionarea datelor, asistență pentru clienți, servicii CRM, gestionarea lanțului de aprovizionare, distribuție digitală și servicii financiare, precum și servicii IT personalizate și calificate.

În prezent, Arvato România are peste 1.500 de angajaţi în centrele din Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca şi București, oferind servicii integrate, în 14 limbi, pentru clienţi business din diferite domenii: tehnologie, gaming, comerţ, auto, finanţe, hardware şi software, vânzări şi turism.