RADU CHIRIAC

About the Speaker
  • Profesie
    Foundation Teacher
  • Companie
    AL FERASA INTERNATIONAL.

Foundation Teacher, AL FERASA INTERNATIONAL.

Radu Chiriac are o experiență de peste 11 ani în people management, process management și customer care, având ca focus principal, în ultimii 8 ani, dezvoltarea oamenilor, prin procese de training și coaching, susținându-i pe aceștia în generarea de rezultate palpabile și clare, într-un mod sustenabil.

Radu se concentrează pe accelerarea transformărilor, astfel încât clienții săi să primească soluții „best in class”, toate acestea într-un mediu drama and stress free.

Formarea sa cuprinde multiple discipline, deținând un Master în Management și Comunicarea în Afaceri – SNSPA, certificari internaționale ca Business și Life Master Coach, NLP Trainer, Coaching Trainer.

Radu este specializat în livrarea de programe ALP (Accelerated Learning Programs), ce au ca focus principal participantul, și nu staff-ul sau trainer-ul. Aceste programe implică cele mai eficiente tehnici, îmbinând noul cu clasicul, într-un mod echilibrat.

Cel mai nou și eficient instrument aplicat în trainingurile sale este Tehnica de Citire a Feței, Al Ferasa, pe care o predă atât în România cât și internațional, din 2017.

Al Ferasa este un instrument care se bazează pe interpretarea fizionomiei feței și identificarea comportamentelor, instrument care poate fi folosit în recrutare și motivarea angajaților, cu rezultate remarcabile.

Mai multe despre Al Ferasa pe:  https://alferasa.com/