OLGA BOTUȘAN

About the Speaker
  • Profesie
    EMEA HR Director
  • Companie
    STEFANINI
Olga s-a alăturat echipei Stefanini în anul 2017.

Din noua poziție, Olga va coordona strategia departamentelor de HR din toate țările din regiunea EMEA în care Stefanini este prezentă, va fi responsabilă de implementarea proiectelor de HR și va coordona întreg procesul de recrutare. În birourile Stefanini din regiunea EMEA lucrează în prezent 2700+ angajați. Totodată, Olga Botușan devine, prin noua poziție, membru al echpei de Executive Leadership în cadrul regiunii EMEA.

„Poziția de HR Director pentru o regiune atât de importantă pentru Stefanini cum este EMEA e o mare responsabilitate pentru mine, dar și o ocazie de a-mi valorifica experiența acumulată, la un alt nivel, cel regional”, spune Olga Botușan. „Există diferențe în piețele pe care le voi coordona, diferențe de cultură, de abordare, de nivel de pregătire și voi încerca să le integrez pe toate, dar și să le aduc la un numitor comun – propria noastră cultură Stefanini.”

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, Olga Botușan a lucrat în companii de IT/ Telecom, Consultanță sau Business Process Outsourcing (BPO). Mai mult decât atât, ea a ocupat poziții de management în ultimii 10 ani, în mai multe companii multinaționale, cum ar fi HP și Accenture.

Olga Botușan a terminat Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București și a urmat un masterat în domeniul managementului resurselor umane în aceeași instituție universitară.