NICOLETA AZOIȚEI

Nicoleta Azoiței
About the Speaker
  • Profesie
    HR Site Leader
  • Companie
    Genpact Cluj

HR Site Leader, Genpact Cluj

În adolescență visa să ajungă psiholog criminalist. Astăzi, după 17 ani de experiență profesională, Nicoleta face parte din echipă de Resurse Umane Genpact Europa.

Principala misiune ca HR Site Leader la Cluj este ca experiența celor aprox. 850 de angajati din Genpact Cluj sa fie una pozitivă, relevantă, atat pentru dezvoltarea lor, cât și pentru rezultatele companiei și cât mai digitală. În acelasi timp, Nicoleta contribuie la implementarea în regiune a unor proiecte dedicate dezvoltării angajaților, creșterii retenției și testării de noi modele de organizare a echipelor.

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Univ. A. I. Cuza Iași, și-a început cariera in domeniul social derulând proiecte pentru grupuri sociale defavorizate. Ca profesionist de resurse umane, Nicoleta a experimentat diferite roluri ca trainer, recruiter, consultant, relații de muncă).

Din 2015, Nicoleta este certificată ca profesionist în Resurse Umane și membru asociat al Chartered Institute of Personnel & Development, UK. La începutul acestui an, a fost acceptata în programul intern GOLD – Global Operations Leadership Development.