MONICA VÂRTIC

About the Speaker
  • Profesie
    HR Director
  • Companie
    AGROCONCEPT

AGROCONCEPT, HR Manager

Monica are o experiență profesională de peste 14 ani în domeniul Resurselor Umane, din care peste 10 ani în poziții de management sau de coordonare de echipe internaționale sau proiecte regionale. Această experiență a fost cumulată din industrii precum consultanță, producție, IT&C, Shared Service Centre/ BPO și agricultură, din proiecte de business locale sau din companii mari, multinaționale.

După absolvirea Facultăţii de Psihologie și a unui Master în domeniu, și-a continuat dezvoltarea profesională atât în aria funcțională de bază, a resurselor umane, fiind certificată CIPD, formator și coach, cât și în domenii conexe precum Project Management.

În prezent își desfășoară activitatea profesională în cadrul companiei Agroconcept Impex, unic distribuitor pentru brandul New Holland, ocupând poziţia de Director Resurse Umane.

Crezul său: crede în oameni, în diversitate și incluziune, imbrățișează pe cât posibil diferențele pe care le descoperă, și incearcă să le transforme în avantaje pentru noi toți. Și mai crede cu tărie în redescoperirea puterii din noi, a interiorului nostru viu cu toate resursele de care dispunem, resurse pe care avem nevoie să le activăm în anumite momente din viața noastră.