MIRELA CREȚU

About the Speaker
  • Profesie
    HR Manager
  • Companie
    KIMBALL ELECTRONICS ROMÂNIA
HR Manager, KIMBALL ELECTRONICS ROMÂNIA
Mirela Crețu este HR Manager al Kimball Electronics România din Mai 2015. A absolvit facultatea de Pedagogie și Stiințele Educației în 2003, iar în 2005 Masterul în Education Policies.
Mirela și-a început cariera lucrând pentru ONG-uri între 2003 și 2006, precum Centrul pentru Asistență Rurala parte a Soros Network.

Momentul decisiv pentru cariera sa în divizia de HR a inceput odată cu alăturarea sa în cadrul Solutions Driven pe poziția de consultant (2006-2008), urmând apoi să conducă procesul de recrutare ca Staffing Manager al Edy Group. În 2012 devine conducător al departamentului de HR al Prevent Automotive România, iar din 2015 s-a alăturat echipei Kimball Electronics care, tot atunci, a început extinderea operațiunilor în România. În mai puțin de 3 ani și pe o piață competitivă, Kimball Electronics România a depășit numărul de 300 de angajați.
Având o experiență de peste 10 ani în Resurse Umane și ONG-uri, activitatea sa profesională din trecut include recrutare și programe de retenție, performance management design și implementare, comp & ben, Employee Relations și organization communication, dar și managementul finanțăilor internaționale.