MIHAI ONIGA

About the Speaker
  • Profesie
    Branch Manager
  • Companie
    BUSINESS LEASE
Mihai Oniga și-a început cariera ca antreprenor, dezvoltând două afaceri, una în zona de comerț exterior și una care a activat în domeniul IT, dezvoltare de aplicații informatice personalizate.

În 2001 și-a început activitatea in domeniul financiar-bancar, fiind implicat în dezvoltarea produselor, marketing, precum și finanțarea segmentului de Întreprinderi Mici și Mijlocii din România. Astfel, în peste 16 ani de activiate a finanțat mii de companii, de diverse dimensiuni, activând în domenii foarte variate, inclusiv multe legate de industria auto.

A fost membru în cadrul Comisiei de Fonduri Europene din cadrul Asociației Române a Băncilor, precum și membru în comisia de lucru pentru Fonduri Europene în Agricultură din cadrul Ministerului Agriculturii.

În 2017 s-a alăturat echipei Business Lease România, unul dintre jucătorii importanți din piața de leasing operațional din România și leaderul pe zona de management de flote auto, prin deschiderea în luna mai a sucursalei de la Cluj-Napoca.

Motto-ul lui este: “condițiile se schimbă, rezultatele nu ar trebui să o facă”. Piața și economia din România, dar nu numai, se schimbă cu o viteză foarte mare. Organizațiile și mai ales oamenii trebuie să reușească să se adapteze fără a afecta rezultatul final și obiectivele.