MIHAI ARGHIRE

Mihai Arghire are o experienta de 7 ani ca trainer si consultant de business in cadrul Brightway, fiind specializat in sustinerea programelor de training pe urmatoarele teme: vanzari, negociere, customer care, leadership, public speaking, time management. Finantist la baza, Mihai si-a inceput cariera lucrand intr-o banca si o fima de asigurari, insa, dorind mai mult dinamism, a continuat in vanzari si s-a ocupat de gestionarea relatiilor comerciale cu marile lanturi de hypermarketuri pentru companii din industria sport & fashion.

Drumul antreprenoriatului l-a inceput deschizandu-si propria firma de publicitate, moment in care s-a confruntat cu problemele managerilor romani si a inceput sa livreze nu doar campanii de promovare, ci si strategii pentru dezvoltarea companiilor clientilor sai. In momentul de fata, Mihai sustine proiecte complexe de consultanta pentru redefinirea si optimizarea proceselor de business, implementarea indicatorilor de performanta, construirea sistemelor de vanzare si customer care in IMM-uri si corporatii.

Avand capacitatea de a surprinde esenta problemelor, Mihai pune accent in trainingurile sale pe instrumentele de management cu aplicabilitate imediata in organizatiile participantilor. Folosind metode creative de invatare, transforma programele de training într-o adevărată provocare a depășirii barierelor personale