MIHAELA ROSU

About the Speaker
  • Profesie
    Director, Departamentul Business Process Solutions
  • Companie
    Deloitte România

Mihaela Roșu este Director în cadrul departamentului de Business Process Solutions din Deloitte România și are peste  18 ani  de experiență în audit, servicii de consultanță financiară și contabilitate.  Majoritatea portofoliului deservit are raportare duală în conformitate cu standardele românești de contabilitate și Standardele de Raportare Financaire Internaționale (“IFRS”), dar experiența ei include și  raportări în conformitate cu US GAAP Standards. Pe parcursul carierei ei, Mihaela a participat  la proicete de implementare și de testare a proiectelor Sarbanes – Oxley în România.

De asemenea,  Mihaela a lucrat în biroul Deloitte Londra, fiind responsabilă, în principal, în calitate de Senior Manager, cu proiecte de audit și due diligence. Înainte de a se alătura Deloitte, și-a început cariera la Arthur Andersen.

Mihaela a deservit și continuă să aibă în portofoliu companii din diverse industrii: producție, retail și consum, media și telecomunicații, farmaceutice, real estate.

Mihaela este  Membru al Corpului Experţilor  Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR),  Membru a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) si Camerei Consultanților Fiscali din Romania (CCF).