MIHAELA POPOVICI

About the Speaker
  • Profesie
    Manager PR, Comunicare Internă & CSR
  • Companie
    CEZ România

Manager PR, Comunicare Internă & CSR, CEZ România

Absolventă a Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Afaceri Internaționale, Mihaela Popovici și-a început cariera în urmă cu 9 ani la CEZ România, ca specialist comunicare internă.

A gestionat și implementat numeroase proiecte și activități cu impact strategic major pentru cei aproximativ 2000 de angajați ai Grupului CEZ în România. Sub deviza „energia vine de la oameni”, Mihaela s-a implicat atât în implementarea, cât și în coordonarea proiectelor emblemă derulate de Grupul CEZ în România în domenii care vizează nevoile stringente ale comunității locale din aria operațională a Grupului. Una dintre experiențele importante din cariera sa a venit cu debutul proiectului „Generatorii de Bine”, aducându-i totodată și o primă distincție valoroasă: Cel mai bun Coordonator CSR, oferit de Revista Capital, în anul 2019.

În prezent, Mihaela coordonează echipa PR, Comunicare Internă și CSR formată din 5 seniori în comunicare. Se inspiră de la cei din jur, țintește întotdeauna către cele mai bune rezultate, caută și găsește exemple bune de urmat în rândul oamenilor CEZ a căror energie o motivează și o ambiționează zilnic. Sursă inepuizabilă de motivație și determinare, Mihaela insuflă aceleași valori echipei sale, dar și colegilor care i-au fost alături în diverse programe de comunicare internă și CSR.