MIHAELA MATEI

About the Speaker
  • Profesie
    EMBA- Expert
  • Companie
    EXEC-EDU
Mihaela are peste 12 ani de experienta in pozitii de middle si top management pentru importante organizatii din Romania din diverse industrii – de la producerea si distributia berii la retail si distributia din industria farmaceutica. Participa alaturi de Echipa EXEC-EDU la numeroase proiecte speciale dedicate nevoilor pietei de resurse umane.

Are experienta in diverse arii ale functiunii de resurse umane, de la design si implementare de sisteme de evaluare, bonusare, compensare si beneficii, politici si proceduri, pana la bugetare si controlul costurilor, evaluari de posturi, dezvoltarea de programe de training dedicate nevoilor organizationale, proiecte de outplacement si negocieri de contracte colective.

Este adepta zicalei:”Omul sfinteste locul” si crede ca a fi deschis, flexibil si inovativ ajuta in a te diferentia ca individ.

Este absolventa a programului EMBA ASEBUSS, promotia 2008 si a numeroase programe de leadership, managementul resurselor umane, management financiar, in tara si strainatate (Belgia, Ungaria).