MARIUS GHENEA

About the Speaker
  • Profesie
    Antreprenor şi business angel

Marius este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori în serie din România. Printre reuşitele sale investiţionale se numără Flamingo, Flanco, FITDistribution, accessNET, Idilis, PCfun.ro, precum şi multe startup-uri în care s-a implicat ca investitor de tip “business angel”.
Proiectele sale antreprenoriale sunt dublate de o puternică implicare în sfera educaţională. Speaker şi conferenţiar de succes, autor al celei mai vândute cărţi de profil, “Antreprenoriat” şi unul dintre protagoniştii emisiunii TV “Arena Leilor”, Marius este pasionat să impărtăşească know-how-ul acumulat.
Este profesor de antreprenoriat pentru programul executive MBA de la Maastricht School of Management, co-organizator al Schoolforstartups România şi deţine calitatea de director în boardul forumului investiţional românesc “Venture Connect”.
A sprijinit şi susţine în continuare proiecte de formare şi leadership pentru tineri studenţi sau antreprenori realizate de AIESEC, JCI, Leaders Romania sau alte organizaţii ale tinerilor din România.
Marius este lector al programului BusinessDrive, un mini-MBA bazat pe o simulare de business, unic în România.