MARIAN ORZU

About the Speaker
  • Profesie
    Managing Partner
  • Companie
    DUNWELL.

Managing Partner, DUNWELL.

După 12 ani petrecuți în Eurisko și CBRE, unde a deținut în cele din urmă poziția de Director al Diviziei de Spații Industriale, a trecut și de partea clientului, la CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice din România și Europa Centrală și de Est. Până acum Marian a tranzacționat peste 450.000 mp de proprietăți industriale.

Pe o piață care în ultimii ani s-a dezvoltat accelerat, atât ca volum al stocurilor, cât și ca număr de tranzacții, Marian a decis in 2017 să lanseze Dunwell, prima agenție de brokeraj din România specializată în segmentul industrial al pieței imobiliare. La doar un an de la înființare, Dunwell reusește performanța de a-și depăși obiectivele stabilite inițial. În 2018, compania a facilitat cu succes tranzacții pentru 76.600 mp de spații industriale și logistice, acest volum reprezentând 15% din totalul pieței.

„Aceste rezultate deosebite demonstrează că mentalitatea noastră, de a răspunde oricărei cerințe pe acest segment cu aceeași implicare și de a face posibilă o tranzacție  prin evaluarea corectă și completă a tuturor opțiunilor, este abordarea corectă în acest business”, Marian Orzu, partener Dunwell.