MANUELA SON

About the Speaker
  • Profesie
    HR Director Romania & Central Eastern Distributor Group
  • Companie
    XEROX

Cu o experiență de peste 12 ani în zona resurselor umane, Manuela a acoperit toate ariile de HR în companii din zona de consultanță, FMCG, Tehnologie și Servicii, cu focus în zona de Business partnering, training și dezvoltare.

Manuela lucrează în cadrul Xerox de 5 ani pe roluri manageriale, cu responsabilitate locală și regională, coordonând echipe de HR pentru țări din Europa Centrală și implementând proiecte cheie de strategic workforce planning, migrare personal, dezvoltare organizațională.

Din 2013 până în 2016, Manuela a fost HR Manager Central Eastern Distributor Grop și L&D Manager Middle East &Africa, iar în prezent, Manuela este HR Director România pentru ambele entități – Tehnologie și Global Business Shared Center, cu un headcount de peste 500 angajați, actionând ca un partener strategic pentru liniile de business.

Manuela este absolventă a Facultății de Psihologie și Știintele Educației, din cadrul Universității București și deține un Master de Resurse Umane în cadrul aceleiași universități.