MAMAS KOUTSOYIANNIS

About the Speaker
  • Profesie
    CEO
  • Companie
    MOORE STEPHENS KSC ROMANIA & REPUBLICA MOLDOVA

CEO, MOORE STEPHENS KSC ROMANIA & REPUBLICA MOLDOVA.

Mamas Koutsoyiannis este CEO-ul Moore Stephens KSC, care deține birourile din România și R. Moldova. Are o experiență de peste 20 de ani, din care 14 ani în România.

Mamas este membru al următoarelor instituții: Asociația Contabililor Autorizați Experți din Regatul Unit  (ACCA), Institutul Contabililor Publici Autorizați din Cipru (ICPAC), Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR), Corpul Experților Contabili si Contabililor Autorizați din România (CECCAR), Camera Consultanților Fiscali din România (CCF), Asociația Contabililor și Auditorilor din R. Moldova (AAA), Comitetul de Calitate al ACAP din R. Moldova, Institutul de Audit Intern (IIA).

A fost nominalizat ca ambasador ACCA, ca recunoaștere a angajamentului său de a promova ACCA atât în ​​România, cât și în R. Moldova, iar în prezent este membru al Comitetului Executiv ACCA din România.

Mamas este, de asemenea, președintele grupului Moore Stephens Europe Balkan și membru al Comitetului executiv al Camerei de Comerț Britanico-Române (BRCC).