LILIANA CAIMACAN

About the Speaker
  • Profesie
    Business Transformation Strategist /Professor of practice
  • Companie
    HULT INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL.

Business Transformation Strategist /Professor of practice, HULT INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL.

Director de marketing vizionar și inovator, cu peste 20 de ani de experiență în diverse funcții, inclusiv marketing, comunicare, dezvoltare de brand, digital, publicitate, dezvoltare de inovații de dezvoltare durabilă și lean start-up. Liliana este un leader care combină expertiza de afaceri și talentul creativ pentru a dezvolta și implementa strategii inovatoare de marketing, comunicare și branding.

Experiența sa profesională a fost dobândită prin dezvoltarea brandurilor cu scop, inovația produselor, campaign lifecycle și planificare, digital și social media, precum și marketingul clienților și dezvoltarea canalelor. Astfel, Liliana și-a dovedit capacitatea de a ajunge la publicul țintă prin gestionarea strategică a brandurilor și prin campaniile integrate de marketing.

Toate abilitățile de mai sus sunt completate cu studii aprofundate, cum ar fi business, motivare și lifecoach, cu rezultate remarcabile în dezvoltarea și formarea echipelor puternice și câștigătoare. De asemenea, Liliana are o experiență dovedită în ceea ce privește evaluarea abilităților echipei și a planurilor de dezvoltare și instruirea conducerii.