JOSEPH HADAD

About the Speaker
  • Profesie
    Chef
  • Companie
    Joseph Restaurant
În ultimii 35 de ani, Joseph s-a dedicat exclusiv pasiunii sale – gastronomia de top, talentul său fiind remarcat deopotrivă de colegi dar si de clienți în diverse locuri faimoase din întreaga lume: Kempinski Hotel în Germania, Ritz-Carlton Hotel în Boston, Savoy Hotel în Londra, Restaurantele Michelin în Paris si multe altele.

Joseph deține secretele a peste 2000 de rețete sophisticate si, ca star al bucătăriei internaționale, a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei si Prințul de Lichtenstein. Stele de cinema si legende pop-rock au fost de asemenea oaspeții lui Joseph Hadad; printre acestia, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson și multi alții.
In anul 1997 Joseph Hadad vine in Romania, ca Executive-Chef la Restaurantul Casa Vernescu din Bucuresti, simbol al inaltei gastronomii, unde imprima stilul de „gourmet cuisine” timp de 14 ani.
In anul 2012, Chef Joseph Hadad paseste pe taramul televiziunii si aduce talentul la masa juratilor emisiunii Top Chef, unul dintre cele mai prestigioase show-uri culinare din Romania. Chef Hadad a fost ales sa indeplineasca acest rol datorita carierei sale si a maiestriei cu care transforma orice farfurie in arta.
Din 2013, dupa aproape 40 de ani de la primele retete pregatite cu propriile maine, un mare vis devine realitate. Acela de a isi deschide propriul restaurant care sa ii poarte numele – Joseph by Joseph Hadad.
Astazi, dupa 2 ani de la lansare, restaurantul Joseph este unul dintre cele mai apreciate din Romania, pretuit si premiat de catre specialistii din industrie si mass-media. Dar mai ales de clientii care, odata ajunsi la el, devin prieteni de-ai casei.