KEYNOTE SPEAKER: JOS BLYKERS

About the Speaker
  • Profesie
    Europe Lead – HR Acquisition & Outsourcing, Leadership and Change
  • Companie
    IBM

Europe Lead – HR Acquisition & Outsourcing, Leadership and Change, IBM (Bruxelles, Bruxelles)

Jos lucrează la IBM din 1985 și, de peste 20 de ani a ocupat diferite poziții de vânzări și management. Din 2006, Jos lucrează full-time în departamentul de HR. Astfel, în cadrul companiei, el s-a ocupat de proiecte ce țin de forța de muncă transformațională, dezvoltarea leadershipului, forța de muncă matură și proiecte de management al schimbării.

În ianuarie 2011, Jos a contribuit la proiectul IBM African Expansion, în calitate de HR Transition Manager și Consultant pentru IBM Congo Brazzaville, facilitând integrarea noii divizii a IBM și a angajaților acestuia în organizația-mamă. De la finalul lui 2011, Jos se ocupă de integrarea noilor scursale, cât și a angajaților și liderilor ce provin din acestea. Datorită amplei sale experiențe în dezvoltarea zonei de leadership și vânzări, privește lucrurile ca fiind parte „dintr-un ansambul mai complex”.

Jos Blykers a urmat un program de masterat în Arte și Filologie și are un doctorat în Administrarea Afacerilor, obținut la Universitatea Leuven din Belgia.