JORGE GUILLEN RANGIL

About the Speaker
  • Profesie
    Manager Export
  • Companie
    AGROVECO

Manager Export, AGROVECO

Jorge Guillén Rangil deține funcția de Manager de Export la AGROVECO, producător de hrană pentru animale. A început internaționalizarea companiei cu 8 ani în urmă, când avea doar 25 de ani, exportând în prezent produse din 43 de țări în cele cinci continente. Cea mai mare provocare pentru acesta a fost să dezvolte marca sa de hrană pentru cai, EquusLine, să devină una dintre mărcile de top din toată Europa Centrală. Această expansiune rapidă a determinat ca Agroveco să fie acordată Compania exportatoare a Anului de către Camera de Comerț din Zaragoza în 2016. De asemenea, marca a ajuns finalistă în ACHARDELE EXPORTULUI DHL la nivel național în 2016 și 2017, în categoria principală.

Fundația educațională a lui Jorge a fost întotdeauna legată de Afaceri Internaționale și Logistică. Și-a obținut prima diplomă în Afaceri Internaționale și Logistică în Spania și Ungaria, și a fost urmată de o altă diplomă în International Labour Relations. Mai târziu, a obținut la Dundee (Scoția) o diplomă de licență de onoare în managementul internațional. În final, a ajuns masterand în afaceri internaționale la Universitatea din Nantes (Franța).

Jorge crede cu tărie că o coordonare excelentă a lanțului logistic și de aprovizionare este crucială pentru a dezvolta o internaționalizare durabilă și de succes.