SPECIAL GUEST: JIAN HUANG

About the Speaker
  • Profesie
    Global Head of Corporate Supply Chain Risk Management
  • Companie
    HELLA

Global Head of Corporate Supply Chain Risk Management, HELLA

Jian are o diplomă de licență în inginerie electrică și un master în administrarea afacerilor. Cu o experiență de peste 15 ani în gestionarea lanțurilor de aprovizionare și achiziții, Jian a lucrat pentru mai multe companii multinaționale de automobile și producție (HELLA Group, Robert Bosch Group, Liebherr Group).

Mai mult, Jian este Senior Project Manager acreditat la Asociația Internațională pentru Project Management. Astfel, el și-a folosit expertiza profesională, activând ca senior project manager în domeniul consultanței, colaborând cu companii din Topul Forbes 500.

Jian Huang este deține ample cunoștințe despre ceea ce presupune managementul achizițiilor și lanțului global de aprovizionare. În prezent, el conduce echipa HELLA responsabilă cu managementul de risc din lanțul de aprovizionare, având obiectivul de implementa proceduri de management pentru lanțul global de aprovizionare end-to-end, prin folosirea de noi tehnologii care să faciliteze departamente precum: cel de achiziții, de logistică, de operațiunii, de vânzări.