IULIA NICULAE-CUCIUREAN

About the Speaker
  • Profesie
    Marketing Manager
  • Companie
    FEDERAŢIA ROMÂNA DE FOTBAL

Marketing Manager – FEDERAŢIA ROMÂNA DE FOTBAL

După mai mult de 7 ani de experiență în Marcomm, cumulați în agenții de pubicitate și comunicare precum GMP, Ogilvy & Mather, Saatchi & Saatchi sau Cohn&Jansen JWT, Iulia preia în 2016 conducerea departamentului de marketing al Federației Române de Fotbal.

Din poziția de Marketing Manager, Iulia și-a pus amprenta asupra fotbalului românesc prin proiecte majore, precum campania “România suntem toți” organizată pentru participarea la EURO 2016, care a inclus și primul Fan Zone și Fan Walk din istoria Echipei Naționale în străinatate și lansarea identitățiilor pentru Echipa Națională a României, Cupa României, Liga 2 și Liga 3.

Crede în conceptul de Doer, motiv pentru care s-a alăturat grupului de inițiatori Let’s do it, Romania! încă din 2010, anul în care s-a organizat prima zi de curățenie națională.

În prezent este Președintele IAA Young Professionals România, asociație care își propune să formeze şi să susţină o reţea dinamică şi puternică de tineri profesionişti în marketing şi comunicare.

În 2018 a absolvit cu certificat de merit cursurile Universității din Lausanne în managementul fotbalului, iar în 2017 a primit distincția IAA Inspire Young Leader Award în cadrul Galei Internaționale IAA Global ‘Creativity Can Change The World’.