IRINA NISTOR

About the Speaker
  • Profesie
    Senior Manager (Global Mobility, HNWI)
  • Companie
    PwC România

PwC România, Senior Manager (Global Mobility, HNWI)

Irina Nistor este Senior Manager în cadrul Echipei Internaţionale de Mobilitate din cadrul PwC România. Irina este absolventă a Academiei de Științe Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale și a Facultății de Bănci, Asigurări și Burse de Valori. Deține o diplomă de Master în Politici ale Uniunii Europene. De asemenea, Irina este membra Camerei Consultanților Fiscali și deține Advanced Diploma in International Taxation.

Irina are peste 11 ani de experiență în domeniul fiscalitatii,specilizarea ei fiind impozitul pe venit și contribuțiile sociale obligatorii. Irina oferă consultanță și în domeniul imigrației persoanelor fizice străine desemnate să lucreze în România.
În plus, Irina are expertiză pe servicii tip “Private Client”, furnizarea de consultanță privind implicațiile impozitului pe venit asupra investițiilor imobiliare, câștigurilor de capital și de conformare fiscală voluntară.

Focus activitate: Servicii fiscale internaționale, impozitare persoane fizice, servicii imigraționiste, consultanță pentru clienți persoane fizice.