IRINA IGNĂTESCU

About the Speaker
  • Profesie
    HR Director
  • Companie
    G4S

Irina este absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității “Al. I. Cuza” din Iași, cu masterat în Psihoterapie și Intervenție Psihosocială.

Primii ani dupa terminarea facultății au fost destinați studiului și formării în psihoterapie, pentru ca, mai apoi, dupa o experiență în sistemul educațional american, să revină în țară și să-și înceapă cariera în resurse umane.

Traseul ei profesional a trecut prin toate ariile provocatoare ale HR-ului: rol activ în schimbarea culturii organizaționale și definirea statutului și a funcțiunii de HR într-o companie condusă de un fond de investiții în domeniul materialelor de construcții, apoi coordonator al departamentului de dezvoltare organizațională și ulterior, HR Manager într-o companie japoneză din industria automotive, cu expunere în recrutare și selecție, training, performance management, employees relation și comunicare internă, payrolling & reporting, pentru ca mai apoi să preia provocarea de HR Director în G4S, cea mai mare companie privată de servicii de securitate din lume.

G4S are peste 600 000 angajați în întreaga lume și 7000 angajați în România la nivel național, activând local în 2 divizii de business: security și cash.

Irina promovează interacțiunea dintre oameni, crede cu tărie în puterea unui zâmbet și pune pasiune în tot ceea ce face.