IONUȚ GHERLE

About the Speaker
  • Profesie
    CEO
  • Companie
    UCMS by AROBS

CEO, UCMS by AROBS

Din 2019, Ionuț Gherle este CEO al UCMS by AROBS una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și al salarizării.

Ionuț are o experiență profesională de peste 15 ani în industria produselor software și a dobândit cunoștințe aprofundate despre industria FMCG după o experiență de 8 ani în acest domeniu în calitate de Director Executiv în cadrul AROBS Transilvania Software, având un rol fundamental în succesul Diviziei Optimall (SFA, WMS, BI).

Condus de ambiția sa constantă de a-și atinge obiectivele și căutând mereu noi provocări, Ionuț Gherle și-a dezvoltat abilități puternice de gestionare a echipelor și abilități de dezvoltare a business-ului pe parcursul carierei sale.

Ionuț este absolvent al Facultății de Informatică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, are specializare în Management și Inginerie Afacerilor și un Executive MBA la Universitatea Hull, dezvoltându-și astfel pasiunea pentru domeniu încă de la începutul studiilor.