IOANA HARANGUȘ

About the Speaker
  • Profesie
    HR Director
  • Companie
    VINCON

Ioana Haranguș contribuie la îmbunătățirea destinelor oameniilor din companii de mai bine de 10 ani, pentru un destin mai bun al organizațiilor. Din 2007 până în 2012, a coordonat proiectele de cultură organizațională în cadrul companiei Vodafone, iar în urmă cu mai bine de 5 ani a lăsat multinaționala pentru un business 100% românesc, care avea să îi aducă în fiecare zi provocări frumoase.

Astăzi este HR Director în cadrul Vincon, unul dintre top 3 producători de vin din România și se implică zilnic în stabilirea strategiei de resurse umane, planificarea nevoilor de recrutare și selecție din cadrul companiei, dezvoltarea și motivarea tuturor angajaților. Cea mai mare provocare în echipa Vincon a fost componenta de dezvoltare organizațională, care a implicat un proces amplu și benefic de trecere de la structura piramidală la o structură de tip “flat organization”. Succesul dezvoltării organizaționale este resimțit de mai bine de 3 ani, compania înregistrând în această perioadă creșteri constante de două cifre ale veniturilor.

“Enable people and organization to be the best they can be” este gândul cu care se trezește în fiecare dimineață și o motivează să pornească la drum. Se bucură atunci când vede că acțiunile gândite și planificate sunt puse în practică și reușesc să facă oamenii fericiți.