IOANA ARSENIE

About the Speaker
  • Profesie
    Strateg financiar
  • Companie
    Trusted Advisor

Strateg financiar, Trusted Advisor

Ioana Arsenie a lucrat din anul 2000 în domeniul consultanţei financiare, fiscale şi de management, din care aproape zece ani, a ocupat poziţia de director financiar şi manager responsabil de operaţional şi strategie în cadrul unei companii multinaţionale din agribusiness prezente pe piaţa din România. Ulterior, în rolurile de management operațional și strategic, în România și regiune, Ioana a descoperit cât este de important ca funcția financiară să fie dublată de implicarea în strategia de business.

A fost ani buni Business Partner si membru in Board în multinațională și a coordonat, în calitate de director non-executiv proiectele de strategie ale companiei, în vederea dublării rezultatelor în 7 ani.

Ioana a lucrat în România, dar a coordonat financiar şi strategic mai multe proiecte în ţări din regiunea noastră, precum Turcia, Grecia, Republica Moldova şi Ucraina.

Ca formare, Ioana este profesor de matematică şi economist, a devenit expert contabil în anul 2004 şi membru ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) în 2010.

Din 2015, Ioana a decis să pună la dispoziția IMM-urilor expertiza la nivel de top, prin servicii integrate de strategie financiară și contabilitate, în cadrul firmei proprii, Trusted Advisor Strategy &Finance (www.trustedadvisor.ro) și ajută companiile să aibă strategii financiare sănătoase și clare, prin profesionalism și digitalizare (Trusted App este aplicaţia proprie care digitalizează raportarea financiară şi bugetarea IMM-urilor).