GUILLAUME MACCZAK

About the Speaker
  • Profesie
    Assurance CFO & GBS Services Associate Partner
  • Companie
    EY România

Consulting CFO & GBS Services Associate Partner, EY România

Pasionat de susținerea clienților în transformarea Funcției Financiare. Entuziasmat de inovația în management. Îndrăgește fotografia.

Guillaume este CFO și conduce Serviciile de Consultanță GBS ale EY în România.

Are o experiență de peste 15 ani în finanțe, consultanță în diferite sectoare și ca manager de Consolidare pentru activitățile de Piață ale unei bănci europene și conduce totodată departamentul de Contabilitate și Raportate la nivel european în SSC-ul companiei (Shared Service Center).

A condus proiecte de transformare, transferă activități către România și India și a dezvoltat o apetență pentru Inovație în Management.

Guillaume are un masterat în finanțe, acordat de școala de afaceri Institut Mines-Télécom din Franța.

Cum construiește Guillaume o lume care funcționează mai bine

Din poziția sa, Guillaume asistă clienții EY, ocupându-se de dificultățile pe care aceștia le întâmplină în Funcțiile lor Financiare. Pentru a realiza acest lucru, poate utiliza întreaga gamă de competențe EY, cu scopul de a concepe funcția financiară de mâine, aliniată cu strategia pe termen lung a clientului, susținută de capacități în zonele îmbunătățirii proceselor, automatizării inteligente, inteligenței artificiale, a analizelor avansate și a altor tehnologii inovatoare.

Guillaume ajută de asemenea clienții EY în strategia lor Global Business Services (GBS) – Servicii de Afaceri Globale, însoțind clienții în lansarea activităților în România sau în centrele locale și creând o valoare sustenabilă pentru clienții lor.