GHEORGHE ȘTEFĂNESCU

About the Speaker
  • Profesie
    Senior Trainer
  • Companie
    EVOLUTIV CONSULTANTS NETWORK
Gogu Ștefănescu este trainer, coach, consultant.
A venit în zona managementului de proiect, care-l preocupă de peste 20 ani, din lumea tehnicienilor: în primii ani după ce și-a dat licența la Facultatea de Automatică a Universității Politehnice București, Gogu a lucrat ca inginer de sistem la Combinatul Petrochimic Borzești, pentru ca mai apoi să conducă departamentul IT&C al Carom Onești, unde agestionat încă din anii ‘90 o rețea de 350 computere cu peste 500 de utilizatori.
Experiența practică în management a început să și-o completeze cu instrumente teoretice acum 20 de ani, făcând primul curs de inițiere în management în 1992, urmat de traininguri în Olanda și o diplomă în management de proiect Open University Great Britain.
Gogu are o experiență de 15 ani în trainingul managementului de proiect; susține un set complet de programe pe toate componentele managementului de proiect, de la formarea echipei de proiect până la managementul riscului, de la managementul timpului până la cel al banilor. Contribuțiile sale au un caracter practic nemijlocit, fie din postura de autor de cursuri, articole și lucrări de specialitate, fie ca trainer (peste 6.000 de cursanți), consultant și coach, fie ca speaker la evenimentele de management de proiect ori prin acțiuni de voluntariat și prin activități în cadrul asociațiilor profesionale. Gogu este certificat internațional ca Project Management Professional – PMP® al Institute PMI (SUA) și este membru al Project Management Institute PMI (Romania Chapter) și membru fondator International Institute for Business Analisys (Romania Chapter).