GEORGE LUPARU

About the Speaker
  • Profesie
    Managing Partner
  • Companie
    TO THE TOP

TO THE TOP, General Manager

George este un tânăr cu educație și formare în medii competitive, internaționale. La numai 27 de ani, George are o experiență cumulată de peste 8 ani în companii multinaționale sau în medii antreprenoriale, dar și în organizații de voluntariat. A lucrat în mai mult de 40 de echipe și a livrat peste 2000 de ore de training. Scopul său este de a desfășura activități orientate spre dezvoltarea personală și profesională, fie că vorbim despre tineri la început de drum, angajați din companii sau companii în sine.

George s-a implicat mereu în activități de training, recrutare, dezvoltare organizațională sau managementul talentelor, dar și-a dedicat ultima perioadă dezvoltării conceptului To The Top, o companie de consultanță în vânzări, specializată în intermedieri și tranzacții B2B.

George crede cu tărie că progresul economic și tehnologic, cercetarea sau atitudinea societății în general, toate provin din educație. Mai mult decât atât, societatea românească are nevoie de o reîmprospătare și o schimbare a modului în care sunt privite vânzările.