GEORGE LECA

About the Speaker
  • Profesie
    Europe Head of Project Management Office, Reporting & Governance
  • Companie
    ASAHI BREWERIES EUROPE

George Leca este în prezent Europe Head of Project Management Office (PMO), Governance & Reporting la Asahi Breweries Europe, companie globală cu peste 130 de ani de activitate în industria berii și peste 10000 de angajați în Europa.

De când George s-a alăturat companiei Sabmiller în 2014, aceasta a fost achiziționată de către compania AB InBev în cadrul celei mai mari tranzacții finaciare din istoria omenirii. În 2017 businessul din Europa a trecut în propriettatea companiei Japoneze Asahi. În timpul celor două transferuri de proprietate succesive, George Leca a contribuit la pregătirea tranzacției din punctul de vedere al separării proceselor și tehnologiilor, iar în prezent supervizează portofoliul de proiecte la nivel european al companiei Asahi.

Anterior, George Leca a înființat și condus departamente de PMO din industria de Telecom și IT din diferite țări. Este trainer certificat de change management și leadership și în ultimii 5 ani a explorat schimbarea și transformarea a peste 60 de companii în cadrul proiectului HorseEye Leadership Seminar (www.HorseEye.ro).

George Leca este membru fondator al Asociației pentru Valori în Educație din România (www.Ave-Romania.ro), asociație care promovează schimbări sistemice în învățământul românesc. În 2017, George Leca a început să organizeze în Romania evenimentele DisruptHR.co care își propun să aducă o perspectivă noua asupra modului în care gestionăm talentul în companii.