FLORIN POPA

About the Speaker
  • Profesie
    Managing Partner
  • Companie
    Vitalis

Florin Popa este fondator și Managing Partner al companiei Vitalis Consulting, cu o experiență de 14 ani în construcții și real estate, unul dintre cei mai experimentați consultanți în domeniul construcțiilor din România.

Cariera lui în consultanță în contrucții a început în 2003 când s-a angajat la o firmă britanică în poziția de “asistent project manager”, un job part time ideal pentru un student în anul terminal la o facultate de construcții. Astfel, în perioada 2003-2005 a fost Manager de Proiect la Gleeds România, iar între 2005-2006 deținea aceeași poziție la Corporate Office Solutions.

În 2005 a absolvit Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole din cadrul Universității Tehnice de Construcții București.

La 38 de ani, omul de afaceri Florin Popa, Director General la Vitalis Consulting conduce o companie de consultanță în construcții, lider pe piața românească, cu o vechime de aproape 12 ani, peste 80 de angajați, cu un portofoliu de peste 100 de clădiri, totalizând peste 3.200.000 mp construiții și cu o strategie de dezvoltare prin diferențiere și pătrundere pe piețe noi.