FLORENTINA TAUDOR

About the Speaker
  • Profesie
    Director General
  • Companie
    RENANIA

Director General, RENANIA.

Cu o experiență de peste 15 ani în poziții executive în cadrul unor companii financiare cu expunere internațională, Florentină Taudor a devenit General Manager la Renania în 2012. Au recomandat-o performanțele din zona de sales, dublate de vocația pentru organizare eficientă și talentul de a inspiră oameni.

Prin consecvența principiilor sale “formează, împărtășește, cultivă inițiative, răsplătește,” ea a creat la Renania un sistem de încurajare a competențelor care a permis dezvoltarea unui mediu de lucru motivațional.

Școlile de vară, întâlnirile de feedback și furnizarea de instrumente de lucru aliniate rigorilor de secol 21 au generat premisele unei culturi organizaționale ce pune preț pe idei curajoase și transformarea lor în realitate.

General Manager-ul Renania deține un EMBA la Bled School of Management, Slovenia și, în 2013, a fost premiat în cadrul 100 Tineri Manageri de Top.

În 2017, ea s-a regăsit printre cele 10 medaliate ale Galei „Women în Power”, inițiată de Business Magazin, iar din partea Business Arena a primit în același an un trofeu pentru „Creativitate și eficientă în Business” în cadrul “Most Admired Business Woman Gală.“

Cu o vechime de peste 22 ani, Renania este liderul pieței din România în importul și distribuția echipamentelor de securitate și sănătate în muncă, evoluând în ultimii ani și în direcția serviciilor și consultanței asociate industriei de siguranță ocupațională din România. Safety Awards Gala, Renania Academy, Workplace Safety Management Forum- reprezentând o suită de evenimente cu focus pe educație și ierarhii valorice în domeniu, în a căror importanță Florentină a crezut de la început, au plasat compania în centrul comunității de safety. În 2013, studenții de la The Alternative School, susținuți de Renania, au luat premiul cel mare: Gold, la secțiunea Design.

Sub conducerea Florentinei Taudor, Renania a făcut focus pe tehnologie și a investit în mecanisme de bussines contemporane. Rezultatul? Compania s-a aflat pe un trend ascendent, cunoscând creșteri relevante.

2017 este anul în care Renania a deschis noi direcții de business: Divizia de curățenie Pură și primul Safety Concept Store din România fiind doar două dintre noile proiecte de anvergură.