FELIX TĂTARU

About the Speaker
  • Profesie
    Președinte
  • Companie
    GMP Group

Felix Tătaru este Preşedintele GMP Group, cel mai premiat grup de comunicare independent de pe piaţa locală şi Senior Vice President la IAA Global.
GMP Group este format din șase agenții ce acoperă diferite arii ale comunicării: GMP Advertising, WEBSTYLER, GMP PR, Point Public Affairs, GO Studio şi Chapter 4 Romania.
Agențiile sunt fondate împreună cu șase partneri implicaţi în managementul acestora. Creativitatea şi spiritul antreprenorial sunt ingredientele care au dus la succesul GMP Group.
În prezent este Senior Vice President al International Advertising Association, asociaţia profesioniștilor în marketing și comunicare ce include peste 4.000 de membri la nivel global. Ca o consecință a alegerii sale în poziţia de Senior Vice President, Felix Tătaru va deveni Președinte al organizației mondiale în 2016.
Felix Tătaru are experiență în marketing politic fiind implicat în calitate de consultant în aproximativ 20 de campanii electorale.
Preocupat de impactul pe care îl are media asupra familiei, Felix Tătaru a lansat în 2005 împreună cu soția sa, Nadia Tătaru, Itsy Bitsy FM, primul post de radio din Europa dedicat copiilor şi părinţilor care în prezent acoperă peste jumătate din teritoriul urban al ţării.