DRAGOȘ FÎNARU

About the Speaker
  • Profesie
    Learning Engineer, Trainer & Facilitator
  • Companie
    Evolutiv Consultants Network

Learning Engineer, Trainer & Facilitator, Evolutiv Consultants Network

Dragoș a luat contact cu mediul antreprenorial încă de la vârsta de 14 ani, cand a început să dezvolte site-uri de internet și soluții software atât pentru clienți autohtoni, cât și straini într-o perioadă în care încă nu prea existau calculatoare, iar clienții trebuiau mai întâi convinși că este important să „fii” pe internet. A cunoscut astfel, de timpuriu, care anume sunt etapele procesului de vânzare, de întreținere a relației cu clienții și de management al proiectului în sine.

A urmat cursurile școlii de valori și carectere “Liderii Mileniului Trei”, un program educațional oferit tinerilor din România de Fundația CODECS pentru Leadership. Astfel, începând cu anul 2007, Dragoș s-a certificat ca trainer în cadrul programului și a început să ia parte la promovarea, vânzarea și livrarea de programe de leadership.

A urmat cursuri în țara și străinătate îmbinând ingineria biochimică cu psihologia și științele umane – NLP Professional: Coaching & NLPt (Psihoterapie Neuro-Lingvistica).

Având contacte timpurii cu sfera organizațiilor non-profit și a implicarii sociale, Dragoș colaborează cu numeroase ONG-uri ce activează la nivel local și național, lucrând atât ca voluntar cât și ca trainer, mentor, facilitator sau consilier. Este de asemenea fondator și președinte al Asociației Be GREAT, o organizație non-profit a cărei misiune este „catalizarea dezvoltării personale a tinerilor din România”.
Din anul 2010 alături de echipa Evolutiv, a învățat, s-a format și a crescut, având expunere la numeroase structuri și culturi organizaționale, lucrând cu persoane de toate vârstele și din toate mediile sociale, cu români și străini.

Lider, mentor și supraveghetor de aventură în cadrul programului The Duke of Edinburgh’s International AWARD, Dragos este de asemenea și formator EMAS (Europe, Mediterranean and Arab States). Fan timpuriu al inițiativei globale TED Talks, Dragos a urcat pe scena TEDx Piatra Neamt (https://www.youtube.com/watch?v=2tbekg1aqMQ) și, din 2014, este organizator al TEDx Bacau.