DRAGOȘ FILĂSTĂCHEANU

About the Speaker
  • Profesie
    Software Sales Director
  • Companie
    HIGH-TECH SYSTEMS & SOFTWARE (HTSS)

Software Sales Director, HIGH-TECH SYSTEMS & SOFTWARE (HTSS)

Cu o experiență de peste 10 ani în vânzarea de software, Dragoș s-a alăturat la începutul acestui an echipei de vânzări a HTSS, unde ocupa funcția de director de vânzări. Misiunea lui Dragos este de a propune pieței soluțiile inovative dezvoltate de către HTSS atât pe plan național, cât și pe plan internațional.

“Părerea mea este că industria de IT din România se află într-o situaţie precară. Motivul principal este că majoritatea resurselor umane, probabil peste 80%, lucrează în procese de outsourcing, ceea ce înseamnă o investiţie în proprietatea intelectuală de afară, nu din România. Acesta este un lucru negativ, pentru că valoarea unei industrii de IT este dată de resursele umane” puncteaza Dragos.

“Cred însă cu tărie că, inclusiv în acest context, România are un cuvânt de spus în regiune în industria de IT, iar HTSS are soluții complexe, inovative și fiabile, validate de către piață și adaptate verticalei de Logistică și Aprovizionare. Avem în spate nume grele, din diferite industrii, precum AD Pharma, Solacium Pharma, Leroy Merlin, SensiBlu care ne-au provocat constant cu cerințe de business complexe, ajutându-ne astfel să creem soluții software puternice și versatile ”