DANA CIUCĂ

About the Speaker
  • Profesie
    HR Director
  • Companie
    ISS FACILITY SERVICES România & Grecia

Cu joburi în top și middle management în ultimii 15 ani în Michelin și ISS, Dana Ciucă și-a construit o carieră solidă în HR dupa ce a debutat inițial în domeniul financiar. Business executive cu vastă înțelegere a businessului în care activează, Dana a fost implicată la nivel de regiune (Europa) în diverse proiecte cu impact asupra organizației, în procese de change management, organisational design, organisational restructuring, business transformation, people development.

Cel mai complex proiect la care a participat alături de o echipă de consultanți Accenture a fost un proces de redesign organizațional în ISS Franța, organizație cu peste 40000 angajați la momentul respectiv.

Dana coordonează în prezent echipele de HR ale ISS România și Grecia, implementând politica grupului, în contextul dinamicii actuale din piețele locale.

Focusată pe dezvoltarea multi-dimensională, absolventă EMBA _Kennesaw State (2015), Open University_UK și Academia de Studii Economice, Dana își dezvoltă în pararel și competențe de coaching, NLP.

Proiectul de suflet ramâne înființarea și coordonarea fundației ISS Social Responsibility, fundație dedicată exclusiv sprijinirii cazurilor medicale ale angajaților proprii, context în care Dana își reamintește cu drag motto-ul personal: “Let go of who you think you are supposed to be and embrace who you are!”. (Brene Brown)