CRISTINA BĂLAN

About the Speaker
  • Profesie
    Managing Partner
  • Companie
    CSR BootIQ

Cristina Bălan este Managing Partner al CSR Boot IQ și GRI Nominated Trainer, având la activ peste 100 de ore de predare și formând 40 de specialiști în utilizarea cadrului de raportare GRI. CSR BootIQ colaborează cu două dintre cele mai mari organizații din lume care se ocupă de sustenabilitate: Global Reporting Initiative (CSR BootIQ fiind primul furnizor autorizat să ofere cursuri certificate GRI în România) și Carbon Disclosure Project (CSR BootIQ este partener pentru România al programului CDP Cities).
Cristina a lucrat pentru Organizația Națiunilor Unite în perioada 1998-2012, iar din 2013 se ocupă de raportarea non-financiară / de sustenabilitate și de CSR strategic.
În 2015, Cristina a devenit primul specialist român și al șaselea din lume care a trecut cu succes de examenul GRI. Tot în 2015, unul dintre rapoartele non-financiare la care a contribuit substanțial a câștigat locul IV în Europa, respectiv locul I în România în cadrul competiției Green Frog.
Cristina este practicant autorizat în domeniul verificării pentru sustenabilitate (AA1000 AS și APS, AccountAbility) și al cartării și consultării părților interesate (conform standardului AA1000 SES).
În timpul liber, scrie pe Republica.ro și pe blogul personal cristinabalan.ro.