COSMIN ILIESCU

About the Speaker
  • Profesie
    Avocat-Partener
  • Companie
    PĂCURARU, ILIESCU, MĂZĂREANU & ASOCIAȚII

Avocat-Partener, PĂCURARU, ILIESCU, MĂZĂREANU & ASOCIAȚII

 

Cosmin Iliescu a acumulat o experiență considerabilă în domeniul dreptului societăților comerciale, dreptului asigurărilor, fuziunilor, achizițiilor și imprumuturilor, dreptului concurenței, legislației privind voucherele de masă, acordurilor de licență software. O altă specializare principală a dlui Iliescu este funcționarea societăților comerciale, cresterea capitalului, cesiune, fuziuni, proceduri de gestionare, acorduri ale acționarilor și dispute între acționari. De asemenea, are o vastă experiență și o cunoastere aprofundata a elaborării documentației de tranzacție necesare pentru Comisia de Supraveghere a Asigurărilor și Consiliul Concurenței.

Domnul Iliescu a fost implicat constant în consilierea clientilor cu privire la diferite proiecte importante în domeniul asigurarilor, având numeroase victorii în serviciul clienților săi.

Este autorul ‘Contractului de asigurare a proprietății în Romania’ și a scris și alte articole legale în ‘Revista juridica’ și totodata membru al Baroului și al Asociației Barourilor din Romania.