CIPRIAN MOGA

About the Speaker
  • Profesie
    Business Transformation Advisor
  • Companie
    AgileProfile Romania, StepSeven4IT

Business Transformation Advisor, AgileProfile Romania, StepSeven4IT

Ciprian este specializat în transformarea organizațiilor și în dezvoltarea oamenilor care conduc procesele de schimbare.

Are 25 ani de experiență în dezvoltare organizațională, strategie și conducerea schimbării. A lucrat în domenii precum servicii IT și inginerie, industrie, petrol și energie, retail și distribuție. A implementat proiecte pentru clienți din România precum și din Europa, Statele Unite, America Latină (Mexic, Brazilia), Asia (Singapore, India, Indonezia).

Este un pionier al agilității organizaționale în România. Este reprezentant în România al  Agile Profile®, instrument unic de agilitate comportamentală, și master-trainer în formare. Are la activ proiecte cu clienți de pe 3 continente cu acest instrument.

A participat la SHIFT Change Management de la prima sa ediție, și a fost host al conferinței începând cu a doua ediții. Poate fi întâlnit în calitate de speaker sau moderator la diverse conferințe despre schimbarea organizațiilor din România sau internaționale.

De formație inginer IT la Universitatea Politehnică din Cluj-Napoca, este absolvent al Programului Copernic, Paris, Executive-MBA derulat în cadrul Institut d’Etudes Politiques, Ecole Nationale des Mines, Ecole Nationale des Ponts et Chaussees și College des Ingenieurs.

Este iubitor de jazz și muzică clasică. În timpul liber coordonează Jazz Fan Rising, asociație de fani de jazz bazată pe principii de agilitate, care de 6 ani organizează concerte la București și la Cluj, cu artiști noi pentru piața românească.