CARMEN BURUIANĂ

About the Speaker
  • Profesie
    HR Manager
  • Companie
    Bitdefender
Carmen are peste 15 ani experienta in resurse umane, marketing si management atat in mediul multinational cat si in mediul antreprenorial. Carmen a lucrat timp de 9 ani in domeniul farmaceuctic ocupand pozitii de Product Manager si Marketing Manager in companii producatoare de medicamente, GlaxoSmithKline si Biofarm, US Shareholders. Apoi a lucrat pe proiecte de interim management si de dezvoltare organizationala unde a putut sa valorizeze toata experienta anterioara de business.
Fiecare interactiune dintre o organizatie si mediul extern reflecta cultura organizatiei, care, va avea impact in eficienta si dinamica ulterioara a acestei relatii. Aceasta a fost premisa schimbarii in cariera, Carmen dorind sa-si capitalizeze toata experienta acumulata in domeniul managementului resurselor umane, urmandu-si astfel pasiunea de a dezvolta oameni si echipe capabile sa faca performanta intr-un mediu de business extrem de dinamic si provocator.
Astfel de 6 ani Carmen este HR Manager pentru compania Bitdefender, companie care produce solutii de securitate informatica si care obtine constant performante de top.
Carmen a absolvit Universitatea de Medicina, Iasi si EMBA al Universitatii Sheffield, UK.