CARMEN BĂRBULESCU

About the Speaker
  • Profesie
    HR Plant Manager
  • Companie
    ADIENT AUTOMOTIVE

Cu o experiență de 20 de ani în resurse umane, Carmen și-a început cariera în domeniu într-o companie multinațională de proiectare și inginerie – Washington Group.

De 14 ani lucrează în Industria automotive, în cadrul companiei ADIENT AUTOMOTIVE – former – Johnson Controls ca Director de resurse umane Sucursala Ploiești. A început activitatea într-o fabrică “green field”, unde a construit și implementat toate procesele de Resurse Umane.

În prezent, fabrica din Ploiești are peste 1800 de angajați și numărul acestora va crește până la 2100 de angajați, datorită proiectelor noi care au fost atribuite anul acesta fabricii.

Experiența lui Carmen este completată de diverse programe de instruire în domeniul resurselor umane.

Ca Director Resurse Umane, Carmen a fost dedicată conceptului Diversity & Inclusion – fiind nominalizată Diversity Champion pe fabricile din România.

În 2007 a implementat, în cadrul companiei, proiectul Diversity Commitment Poster și a organizat Diversity Regional Roundtable pentru Europa cu subiecte legate de worklife balance și GenY.

ADIENT AUTOMOTIVE este o companie multinațională cu peste 230 de fabrici în toată lumea și peste 75.000 de angajați. În România ADIENT are 8 fabrici: în județul Timiș, Argeș și Prahova și un număr de 5500 de angajați.

Carmen a absolvit Universitatea Dunărea de Jos din Galați – Facultatea de Mecanică și este Inginer. Motto-ul ei este: „Omul este ca un diamant, cu cât îl șlefuiești mai mult cu atât strălucește mai frumos!”.