CARLO ALBINI

About the Speaker
  • Profesie
    Head of People and Organization
  • Companie
    Enel Romania

Head of People and Organization, Enel Romania

Născut în Pavia, în nordul Italiei, pe 23 februarie 1971, a absolvit ingineria electronică la Universitatea din Pavia, cu o lucrare de licență despre antenele cu microunde.

Și-a început cariera profesională în domeniul consultanței în management, dobândind o experiență valoroasă la Ernst & Young, A.T. Kearney și EDS, lucrând pentru multinaționale importante din domeniul auto, al electrocasnicelor mari, în media și industria energetică, până în 2005.

S-a alăturat companiei Enel în 2006, în departamentul de Resurse Umane și Organizare, și, în cadrul Grupului, a ocupat diverse poziții manageriale, cu un nivel de responsabilitate din ce în ce mai mare, atât în Regiunea Europei de Est, cât și în Holding Company, unde, din 2014 până în martie 2018, a fost numit Head of Labor Cost and Compensation și recent Head of Organizational Development la nivelul Grupului. Din aprilie 2018, a fost nominalizat  la categoria People and Organization Director, Enel România.

Unul dintre citatele sale preferate spune: ,,Nu poți trasa un fir roșu privind înainte, o poți face doar privind înapoi”…, motiv pentru care este întotdeauna dornic să îmbrățișeze schimbarea și noile provocări, îndrăznind mereu să facă ,,salturi.”

Pasiuni/Hobbiuri: tenis, urmărirea echipei de caiac a fiului său, filmele de acțiune (când poate alege), alte tipuri de filme sau seriale (când Netflix este pe mâna soției)