CAMELIA SIMONA BĂRBOS

About the Speaker
  • Profesie
    Manager Contract Services and Data Protection
  • Companie
    EMERSON AUTOMATION SOLUTIONS

Manager Contract Services and Data Protection, EMERSON AUTOMATION SOLUTIONS.

Camelia Bărbos este avocat calificat (Baroul Cluj) și, în prezent, își desfășoară activitatea juridică în domeniul Corporate.

Camelia a acumulat o experiență profesională vastă, oferind consultanță juridică pentru numeroase companii naționale și multinaționale. 
Alături de suportul colegilor din Societatea de avocatură colaboratoare, este primul avocat care a înregistrat o Somație Europeană de Plată în România, la instanțele de judecată din Cluj.

În mediul Corporate, Camelia și-a dezvoltat noi abilități juridice pentru diverse arii de specializare: Achiziții Europene, negociere de Contracte internaționale, Licitații Europene (pentru țări precum Franța, Belgia, Olanda și Luxembourg), și a implementat și gestionat Programul de Protecția Datelor la nivel de companie.

Începând cu anul 2017, Camelia este Contract Services and Data Protection Manager în cadrul companiei multinaționale Emerson România.
Rolul implică o gamă variată de servicii de consultață pentru contractele de vânzări negociate pentru diverse platforme Europene de business, servicii și produse.

În același timp, Camelia face parte din echipa departamentului European de Protecția Datelor, și este responsabilă pentru acordarea de asistență și suport pentru întreaga companie.
În plus, Camelia deține o Certificare de Responsabil cu Protecția Datelor (Data Protection Officer) emisă de European Institute of Public Administration (EIPA).