BOGDAN OPREA

About the Speaker
  • Profesie
    Fondator și Președinte
  • Companie
    BGS

Fondator și Președinte, BGS.

În 1993 înființează Bart Guard Services (care ulterior devine BGS), în scurt timp BGS devine unul dintre cei mai mari și mai importanți furnizori de servicii de securitate din România. În 1995 se pune accent pe dresajul câinilor de serviciu iar BGS demarează colaborarea cu unităţi de poliţie din OLANDA şi SUA. În anul 2000 activitatea se extinde oferind şi intervenţie antiefracţie.

În 2003 înființează Divizia Medicala, în câțiva ani aceasta ajunge cel mai mare serviciu de ambulanță privată din România, BGS devine primul grup de firme care oferă protecţie pe toate planurile.

Din 2010 BGS are acoperire naţională pentru serviciile de pază, iar pentru serviciile de monitorizare şi intervenţie rapidă antiefracţie are dispecerate în Bucureşti, Bistriţa, Galaţi/Braila, Ploieşti și Timişoara.

În 2009 pune bazele companiei Ghe-O Motors, compania proiecteză și produce autovehicule de teren destinate activităților de salvare a oamenilor din zone calamitate. Ghe-O Rescue este marea surpriza, filmuletele postate de companie au devenit virale pe internet, fiind preluate de presa din toata lumea. În prezent Ghe-O Motors este în discuții avansate cu reprezentanți ai guvernului american pentru deschiderea unei fabrici în SUA.